tirsdag 5. januar 2010

10 ting du må vite for å oppnå Topp Søkemotorrangering

GJESTEINNLEGG: Det er godt å ha en god nettside som gir verdensklasse tjenester og de nyeste produktene. Men ironien er at det er millioner av nettsteder som tilbyr slike tjenester og produkter. Så hva er unikt med ditt nettsted som skiller seg ut fra konkurrentene? 

Det er her internett markedsføring kommer inn i bildet. Hvis folk ikke vet om eksistensen av nettstedet er det ikke noe virkelig poeng å tilby verdensklasse tjenester og produkter. Av denne grunn er det nødvendig at du bryter deg inn på topp 10 søkemotorresultater, slik at folk merker din tilstedeværelse på Internett.

Følgende er tips som vil hjelpe deg å få bedre søkemotor resultater.

1. Spesifikke Nisjer: Forskning på de mest relevante nisjer for hver nettside. Sett inn betydelig innsats selv når du arbeider med mikronisjer. Dette hører inn under nisjen internettmarkedsføring.

2. Søkemotor vennlig design: Design ditt nettsted etter SEO retningslinjer og sørg for at søkemotorene kan gjennomgå 'ditt nettsted enkelt. Til tider, for å gjøre nettstedet estetisk og verdifullt vil designere innlemme komplekse flash-animasjoner og bilder, men selv om disse funksjonene hjelper til å bygge gode nettsteder, er ikke disse SEO-vennlige. Søkemotoredderkopper finner det vanskelig å indeksere slike sider. Dette er også en på-nettsted internett markedsføringsstrategi som du optimalisere det indre av webområdet ditt.

3. Forskning på dine viktigste søkeord: Det er viktig å vite ulike parametere om søkeordet som du bygger ditt nettsted på. Parametere som antall trafikk, antall av konkurrenter osv. Jo mer kunnskap du har om emnet, Jo mer effektivt blir webområdet ditt. Dette er også kategorisert under på-nettsiden internett markedsføring.

4. Unngå automatisert linker: Inkluder søkeordene i URL-er siden som gjør det enklere for søkemotoren å indeksere hver eneste webside på webområdet ditt. Unngå automatiserte URL's siden de ikke gi noen informasjon om nettsiden og dessuten ser ut som en spammingteknikk. Dette er også en på-nettsted internett markedsføringsstrategi.

5. Innholdsoptimalisering: Sørg for at innholdet som du legger på ditt nettsted er unikt og optimert med relevante søkeord. Ikke kopiere og lime inn saker fra andre nettsteder da dette vil føre til at søkemotoren vil straffe ditt nettsted og det blir alt vanskelig å få bedre rangering når du har blitt straffet. Igjen er dette på nettsiden internett markedsføring.

6. Directory innsendinger: Dette er av-nettsted internett markedsføring siden denne internett markedsføringsstrategien ikke har noe å gjøre med endring av nettstedets parametere. Det finnes millioner av kataloger til stede på internett som er indeksert av søkemotoren regelmessig. Posting av informasjon om nettsteder på disse artiklene bidrar til å forbedre søkemotorranking.

7. Artikkel underkastelse: Som ved kataloginnlevering er det millioner av artikkelkataloger hvor du kan sende artikkelen (som også må være unike) om tjenester og ulike andre aspekter av dine websider. Du kan gi tilbakekoblinger til webområdet ditt for å øke trafikken og eventuelt forbedre søkemotoreranking. Dette er igjen en av-nettsted internett markedsføringsstrategi.

8. Blogging: Etter lanseringen av web2.0 teknologiblogging har merkes hos alle internett-brukere. Det er millioner av mennesker som skriver og leser blogger daglig. Du kan legge til dine nettsteder informasjon og salgsfremmende innhold på ulike gratisbloggnettsteder og dette er en av de beste måtene å forbedre søkemotorranking på. Også ved å gi hyperlenker på ankertekster og søkeordene vil du øke sjansene for å øke trafikken på webområdet ditt. Denne typen internett markedsføring er kategorisert under av-nettsted promotering.

9. Sosiale nettverk: En av denne tids mest omtalte og effektive internett-markedsføring teknikker. Studier viser at 8 av 10 personer som bruker internett er knyttet til et eller annet sosialt nettverksnettsted. Disse nettstedene kan gi deg den nødvendige trafikk og hjelper deg med å forbedre søkemotorranking. Dette er også en av-nettsted internett markedsføringsstrategi.

10. Unngå "black hat" optimaliseringsteknikker: Dette er snarveier for å oppnå høyere ranking, men de er verken effektive i det lange løp eller vurdert som etiske i SEO verdenen. Teknikker som linkdoping, linklokkemat og tildekking er internett markedsføring boosters som vil gi ditt nettsted høy rangering, men bare i et kort tidsrom og de vil siden skade deg ettersom søkemotorens algoritmer finner disse uetiske metodene før eller senere og straffer ditt nettsted.

Om forfatteren

Besøk: http://mhtkv.com