torsdag 6. januar 2011

Få ditt eget Hjemmestudio!


Internett og hjemmestudio. Dette er stikkord som letner og ikke minst forminsker kostadene for de som går med en artist i magen. Med få grep kan du bygge ditt eget hjemmestudio. 

Med enkle og få grep kan man i dagens digitaliserte tid bygge seg hjemmestudio som ikke trenger koste skjorta.
Dette har vært en stor revolusjon innen musikkbransjen, og da spesielt for artister i startgropa, med problemer om å bli anerkjent. Teknologien i dag gjør det mulig og ta opp, redigere, mikse  og mastre musikk i eget hjemmestudio, for så og legge det ut på internett. Dette igjen er med på og gjøre musikken tilgjengelig for alle i hele verden. (et ganske bredt publikum med andre ord)      

For og bygge et lite hjemmestudio trenger man en datamaskin med lydkort, et par høyttalere, mikrofoner, litt kabler og de instrumentene man måtte ønske og spille inn. Og vips har man et enkelt hjemmestudio. Har man planer om og leve av og produsere musikk, må man nok oppgradere og avansere utstyret, men som alt annet får man hjemmestudio i alle prisklasser.
  I jungelen av produkter til hjemmestudio kan det være vanskelig og vite hva man skal velge eller har behov for.  Det kan derfor være greit  og  tenke  gjennom  hva slags type inspillinger  man vil gjøre, hvor mye penger man vil legge i et hjemmestudio, om man evetuelt skal spille flere instrumenter samtidig, og om man skal spille inn på hobbybasis eller gjøre det til et levebrød.                                                                                                                                                                        Man kan også forhøre seg hos forskjellige forhandlere, diskusjonsforum, nettsider etc., for og få en best mulig oversikt over hva man må anskaffe av utstyr.
Så da ønsker jeg deg lykke til med produsering i eget  hjemmestudio

Om forfatteren

Ønsker du mer inngående informasjon om hjemmestudio, besøk gjerne: