onsdag 11. november 2009

Slik blir du rik med Carbon Copy Pro

Du har kanskje også sett annonsene som florerer på nettet om hvordan du kan tjene opp i hundretusener i måneden på et skuddsikkert system, og alt fra din egen stue?

Carbon Copy Pro er systemet som lover deg ALT, og du trenger ikke engang bekymre deg for hvordan!

Alt du trenger å gjøre er å betale en god liten dose penger, uten at du helt vet hva disse går til. Så begynner kursingen, og du trenger bare å investere mer for å lære de største hemmelighetene.

Det fantastiske er at du kan tjene penger på at andre er nysgjerrige også! Alt du trenger å gjøre er å få dem med på å betale seg inn, så tjener du en provisjon av det. Og hvis de er såpass nysgjerrig at de betaler mer, så tjener du enda mer. Fantastisk...

Så om du vil bli rik på luft og kjærlighet, så er det bare å hive seg på konseptet som for meg ser ut som det nye World Games Inc eller T5PC. For å melde deg på klikk her, eller nei.. det stemmer.. jeg valgte å stå soleglatt over dette så jeg har dessverre ingen vervelink. Om jeg skal anbefale noe, så måtte det være å begynne å skrible en tegneserie om en fotballgal herremann med pondus, eller nei.. den 100-millioners ideen er allerede tatt!

PS! Les hva Aftenposten skriver om Carbon Copy Pro