onsdag 11. november 2009

Selger Ida Wulff seg for billig til Nettavisen.no?

Hva er det som er så spesielt med Ida Wulff? Hun er vel mest sannsynlig Norges eneste blogger på fulltid, og tjener til livets opphold etter at bloggen hennes ble såpass stor at "selveste" Nettavisen.no tok henne inn i varmen.

Nå skal det sies at langt fra alt Nettavisen tar i blir til gull, men Ida Wulff er jo gull allerede. Hun er søt, skrivedyktig, og har begynt å bli litt sexy også. Populær blant både unge jenter og gutter, som tross alt er den største leserskaren i forhold til denne typen blogger. IdaWulff.com har potensiale til å bli en av Norges største annonsekanaler, og jeg lurer på om hun er klar over det selv. Det burde Blogg.no ha vært klar over, som nå virkelig har mistet selve rosinen i pølsen for sitt konsept. Den største frontfiguren for Rafiq Charania har nå fløyet, og da nytter det ikke at 13 år gamle Voe nå topper listene. Eller gjør det kanskje det?

Hvor mye tjener Ida Wulff?
Hva Nettavisen betaler henne vites ikke, men er det under kr 1.000.000,- i året så er det bare å konstatere at hun selger seg altfor billig i forhold til annonsekronene som skal være mulig å dra inn på denne bloggen per dags dato. Uansett er det et privilegium for Ida å kunne konsentrere seg kun om å leve livet, og blogge om dette på en av landets største nettsider. Og man skal heller ikke undervurdere kjendiseffekten hun får av å ligge nettopp med den plasseringen hun har på Nettavisen. For Ida Wulff har i år for alvor tatt steget ut i kjendislivet, og målt i daglige tilhengere er hun absolutt en A-kjendis.

Hva blir det neste? Om jeg var ansvarlig for nye prosjekter hos en av de store TV-kanalene, så måtte det vært interessant å få på plass en daglig videoblogg for Ida på sendeskjemaet. Hvorfor? Fordi "fjortisbloggeren", "motebloggeren", eller "blondisbloggeren" Ida Wulff faktisk er HOT. Hun er Norges mest suksessfulle blogger per dags dato, og et forbilde for veldig mange.

Hvor mye tror du Ida Wulff får betalt av Nettavisen for samarbeidet, og hvor mye mener du hun er verdt?