lørdag 30. oktober 2010

Hvordan tjene raske penger?


Det er mange som ser etter en mulighet for å tjene raske penger. Man har fått uforutsette utgifter, vil kjøpe noe nytt eller vil bare spe på sin vanlige inntekt. Finnes det måter å tjene raske penger på? Joda, selvsagt gjør det. Man kan ta noe av det man har liggende og slenge å selge det på plasser som qxl og finn. Man kan sette opp en plakat på nærkjøpet hvor man tilbyr seg å klippe plenen eller måke snø for folk. Men finnes det en måte å tjen raske penger på, hvor man samtidig kan legge et grunnlag for en stødig ekstrainntekt i fremtiden?
Raske penger vil folk ha. Men hva er egentlig raske penger. Raske penger er jo et uttrykk som er temmelig relativt. Er det penger vi skulle hatt i går, penger vi må ha i dag, penger vi kan få i morgen, om en uke eller om en måned?
Uansett er det penger eller verdier folk vil ha som går kjapt å skaffe. Som skrevet tidligere kan dette gjøres ved å tilby salg eller tjenester, men du har også andre muligheter hvis du planlegger litt, og har tid til å jobbe litt for å få en stødig ekstrainntekt og ikke bare fem hundre kroner ekstra fordi du solgte oldemors sofa på qxl.

MLM, Multi Level Marketing, kan være en grei måte å både tjene raske penger på og få en fremtidig mere stabil inntekt. Dette forutsetter selvsagt at du er sosial og har et godt salgstalent. Måten du kan tjene raske penger på MLM er om du velger et produkt som ikke ellerede er kjent i norge. Du vil også undersøke om firmaet som står bak er seriøse og om produktet holder det det lover. Så en del undersøkelser før du starter må nok påregnes om du velger å starte innen MLM. Det du ikke må gjøre i MLM er å kaste deg på noe som allerede er veldig populært i norge. Markedet er allerede mettet og du vil bare bli enda en i rekken hvor andre tjener penger på deg, og ikke motsatt.

En annen måte kan være hvis du liker å skrive. Det finnes en god del muligheter for deg hvis du liker å skrive. Du kan skrive freelance for magasiner. Du kan skrive salgstekster for firma. Du kan til og med skrive for nettmagasiner eller bloggere og få betalt for det. I tillegg har du jo også muligheten til å starte en egen blogg eller nettside og skrive der. Inntekten fra en egen nettside vil selvsagt avhenge av hvor flink du samtidig er til å markedsføre siden. Det finnes mange plasser som tilbyr gratis bloggoppsett og også mange plasser som tilbyr å sette opp profesjonelle nettsider for deg uten at du trenger å blakke deg.

Om forfatteren

Forfatteren jobber til daglig som internettmarkedsfører og driver blant annet Tjen penger og siden Gratis nettside - begge sidene vil hjelpe deg om du ønsker å lære mere om hvordan du kan tjene penger på nett.