lørdag 30. oktober 2010

Hva er et affiliateprogram?


Mange nettbutikker og andre nettbaserte forretninger går i dag glipp av en god del penger fordi de ikke vet, eller har sett seg inn i, hva et affiliateprogram er og hvordan det fungerer. Et affiliateprogram er kort fortalt et resellerprogram der du lar andre selge produktene dine for en liten eller større provisjon. 
Mange nettbutikker og andre nettbaserte forretninger går i dag glipp av en god del penger fordi de ikke vet, eller har sett seg inn i, hva et affiliateprogram er og hvordan det fungerer. Et affiliateprogram er kort fortalt et resellerprogram der du lar andre selge produktene dine for en liten eller større provisjon. dette er en veldig gode måte å få opp volumet i antall solgte enheter på i ditt firma, så har du ikke vurdert muligheten med et affiliateprogram enda er det kanskje på tide?

Ett affiliateprogram funker enkelt forklart på den måten at du integrerer en affiliatesoftware i din eksisterende butikk eller forretning du allerede driver på internett. Denne programvaren gjør det mulig å spore innkommende klikk som kommer fra de som har meldt seg på som din affiliate, og de tjener da en liten provisjon for hver gang de skaffer ett salg til din forretning. Litt jobb er det med et affiliateprogram  da man ofte må tilby forskjellige affiliateverktøy til de som er affiliates, men ikke mere enn det er overkommelig. Det som tilbyes kan enkelt være noen banner, kanskje noen artikler affiliaten kan bruke og noen e-post maler for de som ønsker å benytte e-post for å reklamere for dine produkter. Dette er ikke mere enn et par kjappe timers jobb, og tenker man over det kan man øke sitt overskudd betraktelig bare fordi man tok seg tid til å skrive litt og designe noen enkle bannere.

Det store spørsmålet mange stiller seg er hvilken programvare skal vi bruke, hva koster det å starte opp og hvem skal hjelpe meg med dette. Svaret kan imidlertidig være forbausende enkelt. Velger man en programvare som allerede er oversatt til norsk, hvor man får hjelp til å integrere programvaren og til og med har muligheten til å hoste programvaren på leverandørens servere blir det nesten som et kinderegg. Tre ønsker i en og samme pakke. Post Affiliate Pro har akkurat dette og er også en av verdens ledende leverandører innen affiliateprogramvare. De har et stabilt rykte, gode tilbakemeldinger og en meget god support.

Det er i bunn og grunn ikke mere å spekulere på. Driver du business online taper du penger for hver time du ikke har et affiliateprogram tilknyttet dine produkter, så her er det bare å slå sammen hendene og sette i gang.

Om forfatteren

Er du på utkikk etter billig kvalitetsannonsering bør du ta en titt innom PicxxNetwork. her finner du mange gode tilbud til en billig penge, som burde være midt i blinken for deg enten du er liten eller stor.