torsdag 6. januar 2011

Den Magiske Resepten For Å Lykkes og Bli Rik!


Bill Gates, berømt for Microsoft og Windows, er den rikeste mannen i verden og skapte denne muligheten i 40-års alderen. Så hvordan tjente han så mye penger så fort? Den magiske resepten for å lykkes på internett, er å være på rett sted til rett tid! 

  • Han var ikke med i dataverdenen når den først startet, han var faktisk ikke født enda!
  • Han er ikke så mye smartere enn du og jeg!
  • Han jobbet ikke så mye hardere enn du og jeg!
  • Han startet ikke opp med mye penger, faktisk så startet han i sin garasje!
Han er blitt så fremgangsrik fordi han var på rett sted til rett tid. Han startet i dataverdenen rett før den eksploderte markedet. Anita Roddick som startet opp The Body Shop, fikk sin berømmelse på samme måte. Hun startet med naturlige kosmetik og franchising (rett plass) og på riktig tidspunkt!
Bak alle selskaper i verden finnes den første delen av den magiske resepten for å lykkes- Du må være på rett plass til rett tid! Om du får rett på denne faktoren så har du posisjonert deg for å bli med på den eksplosive oppgangen som er i alle selskaper i starten! Alle salskaper har en veldig eksplosiv effekt i starten, for så å stabilisere seg på et jevnt nivå.
En raskt voksende bransje skaper uante muligheter for alle, ikke bare de som eier og leder selskapene. Alle som er innvolverte i selskapet har store muligheter for å skape en ekstraordiner inntekt og framgang ved å ta del i denne perioden!
Uten den raske veksten, skapes ikke de helt store inntektsmulighetene. På det langsiktig plan, så kan du tjene veldig gode penger i alle selskaper, men treffer du riktig her, så kan du oppnå veldig store inntekter i startfasen når selskapet eksploderer.
Det finnes veldig mange muligheter der ute, så pass opp! Mange driver useriøst og 0 opplæring!Finn et selskap du føler er rett, og prøv å finn en bra mentor som kan vise deg riktig vei.. Gjerne en som har gått veien før, og vet hva som må til for å lykkes. Da har du også store sjanser for å lykkes.

Om forfatteren

Hvis du søker etter en mulighet på internett, og ønsker å komme inn i vekstfasen og dra alle fordeler av dette i Skandinavia. Anbefaller jeg deg til å lese mer på min hjemmeside: >Klikk Her<